SubsidieVan offerte tot aanleg inclusief subsidie

Als u een offerte aanvraagt krijgt u deze binnen ca. 8 werkdagen. Het subsidiebedrag is daarin verwerkt zodat u direct ziet wat uw nettokosten zijn.

De gemeente eist dat u zélf de subsidie aanvraagt met digi-D. Wij ondersteunen u bij het aanvragen van de subsidie en zorgen dat uw aanvraag aan alle voorwaarden van de gemeente voldoet.

De offerte wordt bepaald op basis van de aangeleverde foto en Google-Earth. Als bij de aanleg onverhoopt blijkt dat het dak niet geschikt is voor een groendak dan gaat de aanleg niet door; hieraan zijn geen kosten verbonden. U krijgt 10 jaar garantie op het groendak, daarom leggen we bij twijfel niet aan.Meedoen met de subsidieaanvraag? Laat ons dat weten. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Aandachtspunten bij uw dak

Het huidige dak waarop het groendak wordt aangelegd moet in goede conditie zijn, liefst niet ouder dan ca. 15 jaar:

Nagenoeg elk dak is geschikt voor een groendak. Groen voor grind kan echt altijd. Een bitumen dak is in principe ook altijd geschikt, een zinken dak echter niet.

Als u twijfels heeft over de draagkracht van het huidige dak, dan bevelen we u aan een constructeur in de hand te nemen, bijvvoorbeeld https://www.4construct.nl/. De kosten tot 200 euro worden, mits het dak wordt aangelegd, door de gemeente vergoed.

Maak van uw dak een groendak!